http://www.constantinrotaru.ro

Traian BĂSESCU, out!

4

Partidul Alianţa Socialistă îşi exprimă imensa dezamăgire provocată  de  actualul preşedinte al României atât  în anii mandatului său la Cotroceni cât şi de-a lungul întregii cariere politice postdecembriste, ajungând în aceşti ultimi cinci ani să încarneze tot ceea ce este mai negativ pentru un om politic:  scandalul politic şi demagogia duse la exces, preocuparea pentru împlinirea, de cele mai multe ori ilicită, a intereselor personale, de familie şi ale cercurilor economice pe care s-a sprijinit, minciună, dezinformare, manipulare  şi  desconsiderare a intereselor naţionale.  Traian Băsescu a făcut ca, în timpul mandatului său de  preşedinte,  România  să înregistreze  cea  mai neagră pagină din istoria diplomaţiei româneşti.

Traian BĂSESCU, un preşedinte  căruia-i sunt străine cele mai elementare principii ale democraţiei, ca să nu mai vorbim despre principiile separaţiei puterilor în stat, în multe momente din activitatea sa, s-a plasat în afara  şi deasupra  prevederilor constituţionale, iar pentru a se salva cere, cu insistenţă, poporului să schimbe Constituţia.

Un preşedinte care se  plaseză în afara prevederilor constituţionale NU mai poate preşedinte.

Preşedintele Traian BĂSESCU, la fel ca şi guvernanţii democrat-liberali pe care i-a condus în mod direct, a declarat că au fost luaţi prin surprindere de criza care s-a instalat, în acest an, în România.  Ca urmare, automat, apar o serie de întrebări:

Ce fel de politicieni sau  ce fel de conducători sunt?

Cine trebuia să ştie mai înainte că politica lor este generatoare de criză, nu EI?

Dacă  au fost luaţi prin surprindere,  ce fel de măsuri anticriză au luat până acum?

E clar că domnul Traian BĂSESCU nu se luptă pentru România şi nici pentru cetăţenii ei, ci pentru a se salva pe sine şi clica politico-economică ce-l înconjoară.

După ce a guvernat România cinci ani  şi  împreună cu PDL timp de trei ani şi jumătate, din cinci,  Traian BĂSESCU  declară că nu este mulţumit de rezultatele mandatului său, dar îşi mai doreşte unu.

Niciun program, nicio soluţie pentru România.

Important e să rămână la putere, el  şi ai lui.

De aceea,

Biroul Executiv al Partidul Alianţa Socialistă recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să  NU-l voteze pe Traian BĂSESCU.

Partidul Alianţa Socialistă, constatând falimentul capitalismului românesc,  militează pentru înfăptuirea în România a unui model socialist de dezvoltare durabilă, model  care presupune promovarea unui sistem de valori în care interesul naţional, libertatea, egalitatea şi solidaritatea, emanciparea umană, justiţia socială, conservarea naturii şi pacea sunt inseparabile într-o societate în care poporul îşi conduce treburile democratic şi echitabil.

Până atunci, pentru liniştea ţării şi pentru responsabilizarea actului de conducere a  României,  Biroul Executiv al Partidului Alianţa Socialistă recomandă electoratului său  să-l voteze pe  domnul Mircea GEOANĂ  pentru înalta funcţie de Preşedinte al României.

Biroul  Executiv

al

Partidului Alianţa Socialistă

Partidul Alianţa Socialistă îşi exprimă imensa dezamăgire provocată de actualul preşedinte al României atât în anii mandatului său la Cotroceni cât şi de-a lungul întregii cariere politice postdecembriste, ajungând în aceşti ultimi cinci ani să încarneze tot ceea ce este mai negativ pentru un om politic: scandalul politic şi demagogia duse la exces, preocuparea pentru împlinirea, de cele mai multe ori ilicită, a intereselor personale, de familie şi ale cercurilor economice pe care s-a sprijinit, minciună, dezinformare, manipulare şi desconsiderare a intereselor naţionale. Traian Băsescu a făcut ca, în timpul mandatului său de preşedinte, România să înregistreze cea mai neagră pagină din istoria diplomaţiei româneşti.

Traian BĂSESCU, un preşedinte căruia-i sunt străine cele mai elementare principii ale democraţiei, ca să nu mai vorbim despre principiile separaţiei puterilor în stat, în multe momente din activitatea sa, s-a plasat în afara şi deasupra prevederilor constituţionale, iar pentru a se salva cere, cu insistenţă, poporului să schimbe Constituţia.

Un preşedinte care se plaseză în afara prevederilor constituţionale NU mai poate preşedinte.

Preşedintele Traian BĂSESCU, la fel ca şi guvernanţii democrat-liberali pe care i-a condus în mod direct, a declarat că au fost luaţi prin surprindere de criza care s-a instalat, în acest an, în România. Ca urmare, automat, apar o serie de întrebări:

Ce fel de politicieni sau ce fel de conducători sunt?

Cine trebuia să ştie mai înainte că politica lor este generatoare de criză, nu EI?

Dacă au fost luaţi prin surprindere, ce fel de măsuri anticriză au luat până acum?

E clar că domnul Traian BĂSESCU nu se luptă pentru România şi nici pentru cetăţenii ei, ci pentru a se salva pe sine şi clica politico-economică ce-l înconjoară.

După ce a guvernat România cinci ani şi împreună cu PDL timp de trei ani şi jumătate, din cinci, Traian BĂSESCU declară că nu este mulţumit de rezultatele mandatului său, dar îşi mai doreşte unu.

Niciun program, nicio soluţie pentru România.

Important e să rămână la putere, el şi ai lui.

De aceea,

Biroul Executiv al Partidul Alianţa Socialistă recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să NU-l voteze pe Traian BĂSESCU.

Partidul Alianţa Socialistă, constatând falimentul capitalismului românesc, militează pentru înfăptuirea în România a unui model socialist de dezvoltare durabilă, model care presupune promovarea unui sistem de valori în care interesul naţional, libertatea, egalitatea şi solidaritatea, emanciparea umană, justiţia socială, conservarea naturii şi pacea sunt inseparabile într-o societate în care poporul îşi conduce treburile democratic şi echitabil.

Până atunci, pentru liniştea ţării şi pentru responsabilizarea actului de conducere a României, Biroul Executiv al Partidului Alianţa Socialistă recomandă electoratului său să-l voteze pe domnul Mircea GEOANĂ pentru înalta funcţie de Preşedinte al României.

Biroul Executiv

al

Partidului Alianţa Socialistă

Comments (4)

Buna ziua

Votul este netransmisibil, secret si personal.

Va chem pentru a construi impreuna un nou parlament.

Votati Constantin Rotaru si PAS pe neuronos.

Mos Ion Roata scuipat in fata !

Domnule Constantin Rotaru

Am tot respectul pentru maximele si cuvintele bine ticluite ale dumneavoastra ! totusi, nu gasesc raspuns la urmatoarele intrebari :

1. Mircea Geoana a fost sa „discute” cu Vantu cel care a dovedit comportament penal prin devalizarea FNI – unde e socialismul daca PAS cere sa votez pe cel ce se aliaza cu cel care ma fura si nu da doi lei pe socialism ? (Hrebenciuc cu tunurile energetice, Petroliciu !)
A intrebat Geoana daca banii lui Vantu sunt iliciti ?!

2. PSD prin Nastase a arestat in stil securist pe Ciuvica in afacerea Armaghedon in plina strada fara a fi clar motivul arestarii, fara a se respecta prezumtia de nevinovatie CONSTITUTIONALA !
Azi centuristele Ciuvica ca si Crin Antonescu sunt aliati cu PSD !
Basescu in schimb nu a arestat pe nimeni in palmuirea copilului ! (eu cred ca a fost o palma, fapt ce nu a fost negat de Basescu !)
Nu tre’ uitat procuroul care cerceta coruptia din PSD si „sa aruncat” pe geam ( nu cumva e o crima ! ) (cati cetateni care o duc bine se sinucid )?!!!!!!

3. Cumnatul lui Geoana are 20.000 de euro salar bugetar, si inainte in post a fost sotia lui Cristian Diaconescu ( se stiu amentintarile acestuia ! ) , asta e socialism sau este scuipat in fata mos Ion Roata ?

Acesta e mesajul unui partid care are coloana vertebrala sau o versiune liberala dar cu alt nume ?!

Nu doresc „sucesuri” in parlamentul european si casa de 1 milion de euro si atatea altele !

Stiu foarte bine ca ” tre’ sa te faci frate cu dracu sa treci puntea ” .
Da ! Da’ unde ducea puntea PSD ?
Spre oligarhie, capitalism salbatico-liberal, bogatii naturale(petrol, gaze, sare, energie electrica) in contul unor persoane fizice ?

Acest post ca si raspunsul va fi postat si pe :www.neuronos.wordpress.com – blog – Constantin Rotaru

Cu respect !

Oameni buni si rai !

Tacerea domnului Constantin Rotaru ma duce cu gandul la urmatoarea maxima din biblie :

„Beware of the false prophets, who come to you in sheep’s clothing, but inwardly are ravenous wolves”

traduc io ca „Feritiva de partide false ce apar ca niste socialisti caci pe dedesubt sunt sclavagisti feroce”

Raspunsul va fi afisat si pe pagina http://www.neuronos.wordpress.com pag. Constantin Rotaru

PS Mai intra cineva pe acest site in afara de mine si administrator ?!!

Într-adevăr, ar fi fost o mare nedreptate dacă ar fi câştigat Mircea Geoană şi cu ai lui PSD-işti şi PNL-işti.
Nu am fost niciodată de acord cu politica făcută de cei care ne-au guvernat după 1989. Nu o sa fiu niciodată susţinătorul lui Vântu, Patriciu sau a oricărui alt mogul. Nu o să susţin niciodată politica făcută de PSD sau PNL. Ce nu înţelegeţi dumneavoastră este faptul că Traian BĂSESCU este tatăl lor, iar PDL-işti nu numai că nu sunt nişte sfinţi, sunt moguli de-a dreptul.
Eu imi dorec să nu fi avut dreptate.
Puţină răbdare şi răspunsul o să-l primim de la viaţă. Din nefericire nu va trebui să aşteptăm prea mult.

Write a comment