http://www.constantinrotaru.ro

Președintele Partidului Alternativa Socialistă, Constantin Rotaru, și-a depus candidatura la Președinție

0

Constantin RotaruPreședintele Partidului Alternativa Socialistă (PAS), Constantin Rotaru, și-a depus candidatura la Președinție, marți, la Biroul Electoral Central (BEC).

„Primii doi președinți ai României s-au comportat ca niște spectatori care i-au lăsat pe toți lupii hulpavi să distrugă țara numai din dorința de a sta confortabil la Cotroceni, iar al treilea șef de stat, autointitulat președinte jucător, s-a plasat din start în afara Constituției și în fruntea celor care au vrut să facă regulile în România”, a declarat Constantin Rotaru.

El a făcut referire la 25 de ani de „guvernare dușmănoasă” la adresa poporului. „Avem un Parlament extrem de confuz prin legislația pe care a adoptat-o, o justiție complice la tot ce s-a întâmplat rău României în ultimii 25 de ani”, a opinat Rotaru.

Acesta a mai susținut că în România nu există democrație. „Faptul că avem posibilitatea cu toții să alegem nu este de ajuns. Trebuie ca poporul român să aibă posibilitatea să îl și dea jos pe cel pe care l-a ales în condițiile în care nu-și îndeplinește atribuțiile”, a declarat președintele PAS.

Conform datelor BEC din 2009, Constantin Rotaru a candidat la alegerile prezidențiale din acel an, din partea Partidului „Alianța Socialistă”, obținând peste 43.000 de voturi.

După cum relevă site-ul oficial al PAS, la 1 decembrie 2013, Partidul „Alianța Socialistă” a devenit Partidul Alternativa Socialistă (PAS), prin fuziunea cu Alternativa Socialistă.

Aceeași sursă mai amintește, în istoricul formațiunii, că la congresul din 2010 s-a încercat modificarea denumirii Partidului „Alianța Socialistă” în Partidul Comunist Român, dar modificarea nu a fost acceptată la tribunal.

AGERPRES/(A — autor: Iulia Carciog, editor: Vicențiu Purcărea)

Sursa

Write a comment