http://www.constantinrotaru.ro

Constantin Rotaru ar vrea amânarea alegerilor din cauza influențării campaniei de către justiție

0

Constantin-Rotaru-800-2-w300-h300Candidatul Partidului Alternativa Socialistă la alegerile prezidențiale, Constantin Rotaru, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că dorește întreruperea campaniei electorale și amânarea alegerilor până când „justiția nu va limpezi toate dosarele aflate în curs”.

„Asta nu mai e campanie electorală. De două săptămâni se vorbește doar despre corupție, păduri furate, ofițeri acoperiți, incompatibilități, audieri la DNA. Nimic despre programe economice, despre perspective de dezvoltare a României.

Unii se bucură de marile dosare care sunt astăzi deschise. Eu spun altceva, justiția se face vinovată de ceea ce se petrece. I-au lăsat pe toți să fure 25 de ani, România a părut o curte fără stăpân, iar acum se apucă de treabă, păi e normal ca toată clasa politică actuală să fie coruptă, după ce nimeni nu i-a întrebat de sănătate atâția ani. E ca și cum într-o clasă de școală, inițial fără profesor, elevii sunt lăsați să-și facă de cap. După o oră, vin profesorii și încep să dea sancțiuni și exmatriculări. Nu e normal”, a spus Rotaru.

Acesta propune un acord prin care alegerile să fie amânate și campania electorală întreruptă, până când dosarele aflate acum în curs nu se soluționează.

„Știu că acest demers nu are nicio șansă de izbândă, dar dacă ar fi un acord unanim, cine știe? Ar fi culmea să ne trezim până pe 16 noiembrie cu candidați efectiv scoși din cursă de justiție, fapt care nu ar mira pe nimeni la ce se întâmplă acum pe scena politică”, a mai spus candidatul PAS.

AGERPRES / (AS — autor: Liviu Popescu, editor: Marius Frățilă)

Sursa: Agerpres

Write a comment