http://www.constantinrotaru.ro

Victor PONTA, premierul unei țări imaginare

0

În țara lui Victor PONTA toți copiii, „chiar și cei de clasa întâi, au telefon cu internet”. În țara lui Victor PONTA „nu mai există niciun elev care să nu știe să folosescă o tabletă, un telefon, un computer” și, ca urmare, s-a gândit să implementeze „cu adevărat o reformă” în învățământ prin introducerea „manualului digital”.

Din păcate, țara lui Victor PONTA nu este România.
În România sunt milioane de copii săraci, care n-au curajul să creadă că ei vor avea vreodată computerul lor, tableta lor sau telefonul lor conectat la internet.

Totuși, Victor PONTA este, de facto, premierul României. În acest caz, înseamnă că acești copii, săraci și neajutorați, împreună cu părinții lor, nu fac parte din țara lui Victor PONTA.

Dr. ec. Constantin ROTARU

 

NOTĂ:

Premierul Victor PONTA a declarat, la Târgu Jiu, la deschiderea anului școlar, că „ideea de manual digital” este cu adevărat o reformă care trebuie făcută. El a afirmat că „nu mai există niciun elev care să nu știe să folosescă o tabletă, un telefon, un computer” și că „nu mai există niciun elev, chiar și de clasa întâi care să nu aibă un telefon cu internet”

Write a comment