http://www.constantinrotaru.ro

ANTICOMUNIȘTII? SUNT ORI NIȘTE NEINFORMAȚI, ORI NIȘTE IMPOSTORI SAU INFRACTORI!

0

Anticomuniștii pot fi găsiți în rândul oamenilor de rând și, în special, în rândul celor care conduc România. Primii sunt oameni neinformați și foarte ușor de manipulat, iar cei care au condus și conduc destinele României și se declară anticomuniști se dovedesc a fi niște impostori și, mai rău, infractori. Primii nu înțeleg ce se întâmplă în această lume, iar ceilalți sunt niște oameni interesați, oameni care au un singur scop în viață, să fure cât mai mult.

Sutele de primari, de parlamentari și guvernanți condamnați pentru tot felul de acte de corupție ne îndreptățesc să-i catalogăm drept infractori.

Din păcate, mulți dintre cei care au condus și conduc destinele României sunt niște infractori extrem de periculoși. Ei și familiile lor au un singur obiectiv, să fure cât mai mult din averea publică și privată a statului.

În timp ce au furat și demolat toate întreprinderile făcute cu multă trudă de poporul român, declară că luptă împotriva comuniștilor și a comunismului.

În același timp, pentru a fi lăsați să fure cât mai mult, acești infractori, prin înstrăinarea tuturor bogățiilor țării, a pământului și marilor proprietăți ale statului, se dovedesc a fi și trădători de țară.

Nu am văzut niciun infractor săltat de mascați din fotoliile celor mai importante instituții ale statului să nu aibă un discurs extrem de anticomunist, bineînțeles fără să aibă nicio legătură cu realitatea.

 

Lăsându-i la o parte pe anticomuniștii neinformați care sunt foarte ușor de manipulat și, în acest timp sunt victime sigure ale sistemului, caracteristicile principale ale anticomuniștilor sunt:

Anticomuniștii nu au prieteni, au numai interese.

Anticomuniștii sunt oameni extrem de egoiști și, în urmărirea interesului personal, sunt în stare să calce pe cadavre.

Anticomuniștii sunt niște mincinoși. Una spun și alta fac, vezi campaniile electorale.

Anticomuniștii sunt oameni răi, dușmănoși și răzbunători.

Anticomuniștii sunt oameni lacomi. Lăcomia fără margini îi împinge la toate hoțiile din lume.

Anticomuniștii sunt hoți notorii. Le-au luat românilor și cenușa din vatră, la mulți dintre ei le-au luat și viața.

 

Cu asemenea conducători România nu mai are nicio șansă.

Singura soluție de redresare a României este eliminarea anticomuniștilor din toate posturile de conducere, din guvern, din parlament, din justiție, de la președenție, din toate instituțiile statului.

România are nevoie de conducători sănătoși la cap, dar și de oameni care să-și iubească nepoții și strănepoții și să acționeze pentru a le asigura o viață mai bună!

 

Write a comment