http://www.constantinrotaru.ro

CONDUCĂTORII INFRACTORI DE AZI, VIITORII DEȚINUȚI POLITICI DE MÂINE?

0

A trecut mai mult de un sfert de secol de când România a fost devalizată, economia distrusă, bogățiile subsolului și apelor teritoriale au fost înstrăinate, proprietățile publice și private ale statului au fost înstrăinate, întrepriderile demolate, sistemele de învățământ și de sănătate decimate cu bună știință.

Suntem cu aproape patru milioane de români mai puțini și alți patru milioane, pentru a-și câștiga existența, au fost obligați să devină sclavi prin lumea largă. Altfel spus, genocidul e la noi acasă.

În ultimii ani, mulți dintre cei care au condus destinele României, pentru că nu mai au prea multe de furat de la stat, dar și pentru că așa primesc ordinele, au început să se aresteze între ei.

Dacă România va avea vreodată șansa să fie condusă de o clasă politică subordonată interesului național și promotoare a intereselor și valorilor românești, toți cei care au devalizat România postdecembristă vor răspunde pentru faptele lor ilegale.

Atunci, cu siguranță, toți hoții și trădătorii de țară care se află azi la cârma statului român își vor ocupa locul binemeritat în pușcăriile construite chiar de ei și, la tupeul pe care îl au, se vor declara deținuți politici. După aceea se vor constitui în organizații nonguvernamentale și vor cere tot felul de îndemnizații și brevete. Dar nu contează ce vor spune, important e să răspundă pentru faptele lor.

Conducătorii infractori de azi, viitorii deținuți politici de mâine?

Așa să dea Dumnezeu!

Write a comment